tirsdag 31. august 2010

Hallelujah!I dag er nok en dag som Gud har skabt, og vi kan glæde os over Hans godhed igen i dag :) Her kommer en lille herlig sejrs rapport: To af mine søde veninder som jeg går i skole med, har fået interesse for Gud :) En af dem kom med til møde i torsdags, hvilket fik hende til at tænke mere over Guds eksistens. Vi fortalte allesammen vores vidnesbyrd om hvordan vi mødte Gud og lige nogle få af de mange oplevelser vi har haft med at Gud helbreder mennesker og lidt om, hvordan Gud svarer vores bønner. Hun ville gerne høre mere om Gud, og vi er super glade for at hun er på vej til at forstå sandheden! :) Dagen efter talte Gud til en af vores venner der hedder Michael, hvor han fik fortalt at min veninde havde problemer med ryggen. Det viste sig så at hun havde haft problemer med ryggen i 3 år... Han bad for hende over internettet, og hun blev fuldstændig helbredt! :) Halleluja! Gud er fantastisk!

I lørdags havde vi besøg af vores dejlige venner fra Esbjerg, Mette og Jens Jakob :) De havde også sin yngste datter med, hvilket var mega sød! :D Vi havde en rigtig hyggelig dag sammen med dem og nogle andre fra kirken :) Udover det så blev vores gode venner Ivan og Amira forlovet! Tillykke med det, I to søde mennesker! <3
Nu her denne weekenden får vi besøg av vores gode ven Thomas, der tog op til Nibe Festival for at møde os der var på outreach team med OplevJesus for at blive frelst og døbt :) Det er fantastisk at se og høre, at Gud gør nogle fantastiske ting i hans liv, og vi glæder os rigtig meget til du kommer og besøger os igen i weekenden! :) Vi får sandsynligvis også besøg af to kristne brødre fra Fyn, Kim og Dan... Vi glæder os også rigtig meget til at se jer igen, venner! :)
That's all for now.

Blessings
- Maria

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar