fredag 20. august 2010

Nibe Festival 2010


http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=2934378001834418060&postID=2023485340238264876
Her er der sket rigtig meget i løbet af de sidste måneder.. Gud er virkelig stor! :D Vi var på Nibe festival (en ikke-kristen musik festival) i slutningen af juni til starten af juli sammen med OplevJesus evangelisations team, hvor vi oplevede at flere mennesker blev både frelst og helbredt.. Vi var der slet ikke for at høre musik (var faktisk ikke til en eneste koncert), men ene og alene for at snakke med mennesker om Gud. Det var en rigtig god uge, hvor vi mærkede at Gud brugte os rigtig stærkt :)

En af dem der blev frelst ville også gerne døbes, så vi tog ham med til en sø i nærheden og døbte ham der :) Han har også efterfølgende været her i Holstebro for at besøge os flere weekender, hvor han så har sovet hjemme ved Benjamin og mig.. (Det har været rigtig hyggeligt at lære dig at kende, Thomas!)
Vi har haft mange gode samtaler om Gud, læst Bibelen og bedt sammen, og så har vi set nogle rigtig gode kristne film sammen.. Den første gang han besøgte os efter Nibe festival, fik han også foløst tungetale m.m. da vi var 3 stk der bad for ham :)

På Nibe Festival bad vi også for en pige der skulle operere sit knæ om 2-3 mnd.. Hun kom til vores telt en aften og fortalte at hun havde blevet bedt for, men at smærterne var kommet tilbage.. Hun undrede sig så over, hvad hun havde gjort for at fortjene det.. Vi snakkede med hende om at Gud kallede på hende, og Benjamin fik et ord til hende ang. Guds enorme kærlighed til hende. Hun blev stærkt berørt af det, og begyndte at græde.. Vi snakkede sammen i mega lang tid, sikkert 2 timer.. Hun fortalte om hvordan hun havde følt sig tilsidesat af sin far (hendes foreldre blev skilt da hun var 5 år), og hun følte ikke rigtig at hun kendte ham.. Hun havde følt at alt mulig andet betød mere for ham end hende. Når hun var at besøge ham, arbejdede han, eller brugte masser af tid sammen med sin nye kone fremfor hende osv.. Og det der var så stærkt ved det, var at jeg fik et syn om en pige den morgenen.. hvor jeg/vi snakkede med hende og hun begyndte at græde.. efterfølgende fik jeg fra Gud at hun ikke havde følt sig elsket av sine forældre, eller i al fald en af dem.. og det var jo lige det hun sad der og fortalte samme aften..!

Ellers både snakkede vi med og bad for rigtig mange i løbet af ugen, og vi bad sammen, læste Bibelen sammen og priste Gud sammen som team :) Vi startede ugen med e en 2 dages trænings lejr, hvilket også var rigtig godt! Der var vi sammen som kristne og brugte meget tid sammen med hinanden og sammen med Gud :) Benjamin kendte en del af disse mennesker i forvejen - mens jeg fik nogle nye, gode bekendtskaber. :)

All ære til Gud! :)
OTHERS FIRST <3
- Maria L. Knudsen

1 kommentar:

  1. KristenNetRadio.dk - mere end bare musik!

    Vi er en kristen radio fra Danmark som arbejder på at sprede verdens bedste budskab.

    SvarSlett