lørdag 28. juli 2012

Waiting for the day...


Jeg har om to uger boet i Danmark i 3 år! Benjamin og jeg har været gift i over 2 år, og nu står nok en stor begivenhed for døren. Vores kælder er nu fyldt op med barnevogn, klapvogn, tremmeseng, autostol og skråstol til baby... Vi har et skab oppe i lejligheden, hvor vi har nogle dynebetræk og pudebetræk, babydyne og nogle bleer... Vi mangler stadig et puslebord og nogle småting, men vi skal nok nå at få fat i det hele inden vores baby melder sin ankomst den 19.december i år. Vi glæder os rigtig meget, og det næste store der står for døren, er at vi på onsdag får at vide, om vi skal have en dreng eller en pige ;)

I eftermiddag og aften får vi have besøg af vores bedste venner, Dorte og Filip, hvor vi skal grille og hygge os med alt fra hverdags ting, til baby snak. Det bliver skønt at være sammen med dem igen, og bare nyde fællesskabet :)

I øvrigt har vi lige været i Norge for at være sammen med mine forældre og søskende, min farmor og farfar, samt min oldemor. De tre sidstnævnte fik nyheden om vores familie forøgelse at vide, da vi var i Norge, hvilket de blev rigtig glade for. Især min oldemor, som nu skal være tipoldemor, kunne slet ikke stoppe med at tænke på, hvor glad hun var for at høre, at hun nu skal være tipoldemor! Sikke en ære det må være, at få mulighed til at opleve at få et tipoldebarn ;)

Vi har lige for et par dage siden bestilt en flyrejse, og bestiller hotel i løbet af næste uge. Vi skal nemlig til Tenerife igen, samme sted som vi var for snart et år siden. Vi vil lige have en sidste rejse inden vi bliver tre, så vi tager afsted i 8 dage for at nyde solen, og vigtigst af alt; bruge masser af tid sammen. Vi rejser den 31.august og kommer hjem igen den 7.september.

Others first <3

Blessings
Maria

1 kommentar:

  1. Så var vi til scanning i går. :) Vi fik desværre ikke kønnet at vide. Babyen har åbenbart allerede bestemt sig for at være glad for sport - den lå nemlig sammenkrøllet som en fodbold - så vi kunne slet ikke se, om det var en dreng eller en pige... Så må vi jo bare vente i spænding indtil december ;)

    SvarSlett