fredag 20. april 2012

Bilkøb, tur til Norge, m.m.

Hold da op! Det er godt nok ved at være længe siden jeg sidst har skrevet. Der har sket så meget, at jeg slet ikke kan nå at skrive alle ting ned. Men de sidste måneder har været nogle gode måneder, og der er sket mange positive ting :) Og sidste nyt er, at vi er ved at købe bil, som vi faktisk allerede får hjem i næste uge :) Det er en flot Kia Cee'd Active 1.4 SW. Den er 4 år gammel og sølvgrå. Vi er rigtig glade for vores køb, og vi glæder os til at kunne nyde godt af en bil. Det vil give Benjamin 2 timer mere derhjemme - hver eneste dag! Dvs. 10 timer om ugen, og 12 timer hver 3. uge, hvor han også arbejder om lørdagen. Tiden er kostbar, og vi glæder os vildt meget over, at vi nu både får mere tid til hinanden, og at vi nemmere kan komme omkring. Vores første langtur bliver enten til Tyskland eller til Norge. Vi skal i al fald en uge til Norge til sommer for at være sammen med mine forældre og søskende. Jeg glæder mig vildt meget til at se dem igen, og til at skulle være sammen med dem i nogle dage :) Der er også mange andre spændende ting, der sker lige i tiden, som for eksempel at jeg sammen med nogle venner er ved at starte et gospelkor/gospelgruppe. Men det kan jeg skrive mere om en anden gang :) Lige nu er vi i al fald super glade, og har meget at glæde os til. Må Gud velsigne jer og jeres dag rigeligt!

Til sidst: Sæt andres behov foran dine egne :)
Det betyder meget for den, det bliver gjort overfor.

Others first <3
Kærlig hilsen Maria

2 kommentarer:

  1. Hei :) Havnet inn på denne bloggen i dag jeg - og har sittet og lest litt. Så mye bra du skriver - og så herlig at du tror!! :) Mye spennende som skjer i ditt/deres liv - og jeg vil bare ønske deg en fin vår og en fin tid videre. Takk for at du deler fra din tro og for alt du deler her. Og jeg er så enig - sett andre før deg selv, men husk også å ta vare på deg selv når kroppen sier i fra ;) god klem til deg

    SvarSlett
  2. Hei :)
    Takk for din kommentar, og sorry at eg ikkje svare før nå. Vett ikkje kossn eg har unngått å sjå det, men har ikkje sitt at du har kommentert før nå :) Har lest litt i din blogg og, og syns det e veldig inspirerande og rørande. Takk for at du og dele fra ditt liv, om tro og kjærlighed og alt som følge med :) Leste bl.a. om naboen som Gud forandra din innstilling te. Wow! Skikkelig rørande! Eg delte linken te det innlegget på min google+ konto fordi eg syns d va så fantastisk. Fortsett sånn :) Glede meg te å lesa meir av det du skrive :) Gud velsigne deg, og go klem tebage :)

    SvarSlett