tirsdag 18. september 2012

An Amazing Thing Called Love...

Picture Captions
[Caption.iT - Face in Hole]

Hej venner,

Jeg har bestemt mig for at skrive et indlæg om det fantastiske fænomen KÆRLIGHED.
Kærlighed er mange ting, men vigtigst af alt, er den ubetingede kærlighed. Ubetinget kærlighed er det, mange overser, og mangelen på ubetinget kærlighed, er det, der ødelægger mange relationer i vore dage. Ubetinget kærlighed handler om at elske, ligemeget hvordan omstændighederne er, det handler om at vælge kærlighed i alle situationer. Det handler om tillid, respekt og tilgivelse. Det handler om at turde tage chancer, turde at stole på den anden, og at fokusere på det positive. Ubetinget kærlighed handler om at elske, selvom man er den eneste, der elsker. Det handler om at elske på trods af de dumme ting, der hører fortiden til. Men vigtigst af alt, så handler det om at vælge at elske - hver eneste dag.

Når man vælger at elske hinanden, vælger man at lade fortiden ligge. Man vælger at elske på trods af fejl og mangler. I stedet for at fokusere på alt det negative, handler det om at finde de positive ting, og værdsætte dem.

Jeg er så velsignet at have en fantastisk ægtemand, som elsker mig lige så højt, som jeg elsker ham. Vi er også så heldige at kende Gud, der elsker os alle betingelsesløst. Guds fantastiske kærlighed svigter aldrig. Uanset hvor langt væk fra Gud du føler dig, så er han altid der. Han venter bare på, at du takker ja til Hans ubetingede kærlighed. Ligemeget hvem du er, hvad du har gjort, og hvordan du lever dit liv, elsker Gud dig fordi du er dig. Han hader synd, men elsker mennesker. Det vil sige at uanset hvor mange gange du har dummet dig, står Gud altid med åbne arme, klar til at tilgive. Klar til at lære dig at kende, hvis du ikke allerede kender ham, og klar til at tilgive, ligemeget om du kender ham eller ikke.

Benjamin og jeg er også så heldige at skulle være forældre om 3 måneder, hvilket vi glæder os rigtig meget til. Det er på samme måde med sådan et lille barn, som den kærlighed Gud har til os. Ubetinget kærlighed, er nøgleordet i relationen. Forældre elsker deres børn betingelsesløst. En nyfødt baby spiser, får skiftet sin ble, og sover. Den har ikke på nogen måde mulighed til at præstere noget, der øger dens status hos forældrene, eller hos nogen anden. Men alligevel, elsker man som forældre sine børn betingelsesløst. Selvom de ikke kan give noget tilbage, elsker man dem bare fordi.

Min pointe er, at kærligheden ikke handler om at elske, fordi den anden elsker. Det handler om at elske fordi man vælger kærligheden hver eneste dag. Jeg vælger at elske min ægtefælle hver eneste dag, fordi vi hører sammen. Jeg elsker ham præcis som han er, og ikke som en, han kan blive. Kærlighed er et valg, og jeg vil altid vælge kærligheden.

Tag 2 minutter og tænk over, din ægtefælle, din kæreste, din familie, din bedste ven, dine børn, eller en anden person, som betyder meget for dig. Tænk over en måde, du kan glæde en, du elsker i dag. Bare fordi. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar