fredag 18. mars 2011

Helbredelse


Hejsa! :)
Der er sket rigtig mange fede ting på det sidste! :)
En dame, vi kender, der hedder Josepine, er lige blevet helbredt! Hun har haft HIV i mange år og har fået den samme medicin i 10 år. Lægerne opdagede for nyligt, at hun havde en cyste i maven. For 2 uger siden var hun døende, og lægerne vidste ikke, hvad mere de skulle stille op med fordi de havde prøvet alt. Hun har fået den samme medicin i 10 år, men lige pludseligt stoppede den med at virke, og hun blev svagere og svagere for hver dag der gik. Vi var rigtig mange der bad for hende her i Danmark, og der var også nogle kristne i Norge der stod med os i bøn. Det er super fedt at se, at Josephine - som var døende - nu er blevet helbredt af Gud, og nu har fået styrken tilbage i kroppen og beholdt sit liv. Halleluja, det er stærkt! :) Gud er virkelig helt fantastisk!!

Vi har også været mange der har bedt for en dame vi kender, hvis mor lagde på sygehuset og var alvorligt syg. Hun er nu blevet opereret, kræft svulsten er fjernet fra hendes krop, hun er ved godt mod og kom hjem fra sygehuset i går. :)

Udover dette har vores veninde, Mette, haft en svulst, som mange af os kristne i Danmark har bedt for, og den er nu blevet mindre. Det er også blevet konstateret, at den IKKE er ondartet. :) Halleluja. Jeg har slet ikke ord på, hvor fantastisk Gud er! Det er bare så fedt at se vores brødre og søstre i Herren blive helbredt og forvandlet. :)

Al ære til Gud! :)
Og husk: OTHERS FIRST <3
Gud velsigne dig.

Søsterhilsen fra
Maria

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar