torsdag 3. februar 2011

God will make a way


Hejsa! :)
Benjamin startede i militæret i tirsdags (den 1.februar), hvor han skal være i 4 måneder. (Der kommer billede/billeder senere) Det er rigtig uvant at være alene hjemme hele tiden og at sove alene om natten igen. Efter at vi blev gift er det jo en selvfølge, at den anden altid er der når man skal sove... Det er ret ensomt at være helt alene hjemme lige pludseligt, også om aftener og om natten... Men heldigvis er jeg ikke alene, fordi Gud er hos mig. Altid når jeg er alene, kan jeg tænke på Gud og vide, at jeg aldrig nogensinde er alene - fordi Gud har lovet at han altid vil være der, og han holder sine løfter. Jeg er så taknemmelig for, at jeg kan prise Gud og blive ledet af ham i min hverdag. Og ved du hvad? Gud åbner åbner døre, som ingen kan lukke! Halleluja! :) Gud har på det sidste åbnet rigtig mange døre ind til forskellige ting, som jeg er rigtig taknemmelig for... Jeg har længe bekymret mig over, om der mon er nogen der ville spille til min eksamen, hvor jeg selv skal synge... Inden jul fik Connie (se mit tidligere indlæg) et syn, om at hun spillede klaver mens jeg sang...så hun vil gerne spille klaver (piano) til min eksamen!! :) Gud er sååå stor! :) Jeg er også lige blevet med i leder teamet for Aglow i Holstebro, som er et netværk af kristne kvinder, der mødes for at bede, prise Gud, og dele Guds ord og vidnesbyrd. Det er super fedt, og jeg glæder mig til at se store ting ske i vores by. Når vi beder, vil vi komme til at se ting ske! :)

Jeg har også lige været til uddannelsesmesse i Herning i går, hvor jeg var inde for at høre et oplæg om pædagog studiet og et om lærer studiet.. Jeg er stadig lidt i tvivl om, hvilket af de to uddannelser jeg skal vælge, men hælder nok mest til læreruddannelsen lige nu... Men når jeg nu får min studenterhue på til sommer, vil jeg arbejde i mindst et år, måske to, og så vil jeg søge Gud i, hvad det er jeg skal vælge videre... :) Jeg ved, at hvis jeg stoler på ham, går alt godt :) Jeg er rigtig taknemmelig for kommentarer, og I må meget gerne backe Benjamin og mig op i bøn.

Vi ønsker at se store ting ske i vores by, og vi ved at det starter med bøn, og at vi fortæller mennesker om Gud. Jesus er verdens lys; kom, lad os skinne for ham :) Lad hans lys skinne igennem dig :)

Må Gud velsigne dig rigeligt! :)
Others First <3
- Maria

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar