lørdag 15. januar 2011

En af Guds mange velsignelserGud er så fantastisk!
Jeg har i lang tid gået og været lidt bekymret i forhold til min musik eksamen, da jeg ikke spiller noget instrument. Jeg vil rigtig gerne lære at spille guitar, men har ikke fået det lært endnu. Man må gerne få hjælp af en ven til eksamen, så jeg har bedt Gud om at Han må sørge for, at der er en der har lyst og mulighed til at hjælpe mig til min musik eksamen, hvor jeg skal synge "Do they see Jesus in me" af Joy Williams, men manglede en til at spille klaver for mig. Jeg har også bestemt mig for at jeg vil optræde med samme sang nummer til forårskoncerten (vår konserten), som skal være den 14.april. Der behøver jeg også en til at spille klaver... Jeg skrev en status opdatering på facebook i dag, og inden der var gået 1 time fik jeg en sms fra en skøn veninde, som sagde, at hun gerne vil hjælpe mig med at spille!! Og hun fortalte på toppen av det hele et rigtig sejt vidnesbyrd!! Hun fortalte, at Gud inden jul havde givet hende et billede, hvor hun spillede klaver mens jeg sang! GUD ER BARE SÅÅÅ SEJ!!! Halleluja! <3 Og tusind tak, Connie!! <3 (Har sat ind af et billede af dig sammen med Thomas, da I er så skønt et ægtepar)

Jeg synes forresten, at det er helt vildt fedt, at det hele bare lige pludseligt falder på plads... Det at Gud kaldte mig til at flytte til Danmark er ikke det eneste, Han har kaldt mig til. De to andre ting, han har lagt mig på hjertet er nemlig at arbejde med børn og unge... og LOVSANG!!

Gud velsigne jer!

Others first <3
- Maria

2 kommentarer:

 1. Hei igjen og Guds fred.

  Kom tilfeldig inn på bloggen,og ble så minna på noen herlige vers til dere,og fikk ikke fred før jeg fikk sendt de.
  Det er så viktig at vi kristne står sammen.
  At Jesus snart kommer igjen er det ingen tvil om.Har også så tro på bønnens makt.Min søster fikk kreft,og har ligget på Radiumhospitalet i Oslo i snart et halvt år.Vi sendte mld verden rundt om førbønn,og for noen dager siden fikk vi beskjed om at hun er frisk.Overlegen hadde sagt at hun var et under.Halleluja!!Ingenting er umulig for Gud!! I en menighet i USA hadde over 6000 mennesker bedt for henne,og det fortalte jeg min søster.Hun er ikke personlig Kristen,men begynte da og gråte,og sa at hun nå trodde på forbønn,og har selv begynt å be.Et under har skjedd,og all ære skal Jesus ha.Dette er utrolig trosstyrkende,og jeg tror det er veldig viktig at vi formidler slike under.Veldig hyggelig at vi har fått kontakt,og ta gjerne en tur innom bloggen min.Kjempekoselig hvis dere legger igjen en hilsen.
  Må Gud rikelig velsigne dere med alt godt!!
  Vi hilser dere med:
  SAKARJA 10 VERS 12
  ROMERNE 8 VERS 32
  Hilsen med Guds rike velsignelse fra
  Solveig og Jan Samuel fra Rogaland.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Solveig og Jan Samuel! :)
  Og sorry at eg fust svare nå. Va sikker på at eg hadde svart for lenge siden :)

  Må Gud velsigna dåkke rikeligt!
  Blessings

  SvarSlett