fredag 31. juli 2009

Sommerteam med Euromission 2009


Kim André, Markus og Daniel som va med på teamet fra Norge :)

Michael, Benjamin og Ivan fra menigheten i Holstebro i Danmark :)

Sommerteam til Danmark 26.juni-9.juli :)

Dette va min andre team-tur med Euromission, og det va nok ein fantastisk tur! :) Sveinung og Ingebjørg va lederpar for teamet - to fantastisk herlige mennesker ;) Me hadde med oss to familier - et ektepar som hadde ein liten gutt og et ektepar som hadde 3 jenter. Utenom det så har Sveinung og Ingebjørg 4 herlige unger - to gutter og to jenter. Me va 4 ungdommar med: Markus, Daniel, Kim André og meg...
I Danmark møtte me dei fantastiske folkå i menigheten i Holstebro, som e den menigheten eg ska gå i når eg flytte te Danmark om 10 dager. Grunnen te at eg flytte te Danmark vil eg utdypa på et tidspunkt, men foreløpig kan eg iallfall sei at Gud kalte meg te å flytta te Danmark. Men det komme det som sagt meir om seinare :)

I Holstebro va me på gadå og evangeliserte, altså snakka med mennesker om Gud. Me delte ut masse OplevJesus traktater/visitkort når me snakka med folk og hadde både drama og "tal og mal", og delte ut gratis popcorn i byen. Det va utrolig nice nice å snakka med folk, og me blei meir og meir trygge i å snakka med fremmede ittesom timane og dagane gjekk :)
Itte nogen dagar i Holstebro reiste 2-3 av dei fra menigheten te ein ikkje kristen musikkfestival som hette Nibe festival - ikkje for å hørra musikken, men for å fortella mennesker om Jesus! :D Det e fantastisk!

Då me hadde vært ca ei uga i Holstebro gjekk turen videre te Nakskov på Lolland. Benjamin og Michael fra menigheten i Holstebro + Ronald, Kasia og datterå deiras Kamilla va med oss videre te Nakskov... I Nakskov hadde me BARNEFESTIVAL! :) Masse ungar og utrolig kjekt! :D Me hadde aktiviteter som me gjorde samen med ungane og lekte samen med dei :) Det va utrolig koseligt... Eg va og med 2 av familiemødrene og sang kristne barnesanger te Jesus-møtene som me hadde samen med ungane :) Me sang nogen sangar som hette "Tommel opp", "Jesus, Jesus, Du er bare helt konge" og "Hvem skapte fuglene" ...utrolig kjekt det og, spesielt siden eg e så utrolig gla i å synga og siden eg e så utrolig gla i ungar :) Me hadde nogen fantastiske dager i Nakskov, og itte nogen dager kom det et kor fra Bjerkreim i Norge som sgo synga og ha konserter. Me fekk 2-3 dagar samen med dei før me reiste heim te Norge igjen... Og i løpet av den korte stundå skjedde det utrolig masse! Så og sei alle i koret blei døpt i Den Hellige Ånd og fekk tungetale ein av kveldane når dei hadde konsert, det va heilt fantastisk å få lov te å var med å be for dei og sjå ka Gud gjorde! :)

Den kvelden skjedde det noge fantastisk i meg og..Eg har nemlig opplevd nogen vanskelige og kjibe ting de siste årene, som har gått og blitt sår i mitt indre.. Men Benjamin ba for meg, og så skjedde det virkelig ein forløsning kor eg virkelig grein...tårene rant nerøve kinnene mine.. Te sist fekk eg ein god klem av Benjamin, og det va sista kronå på verket - eg fekk det heilt fantastisk ittepå :) Gud fjerna den indre smerten fra mitt liv den kvelden... og depresjonen som eg har hatt i nesten 1 år forsvant fullt og heilt...! Gud e fantastisk! :)

Dagen ittepå va ein trist dag, fordi då sgo me ta farvel med Ronald, Kasia, Kamilla, Michael og Benjamin...Dei sgo tebage te Holstebro dagen før me sgo heim te Norge, og så får eg ikkje sjå dei igjen før eg flytte te Danmark.. Det e heldigvis bare 10 dagar te nå, men eg savne dei utrolig masse... De e virkelig nogen fantastisk skjønne mennesker! Så eg glede meg utrolig masse te å sjå dei igjen :) Eg komme te å savna min familie og mine venner i Norge, men eg vett at Gud har planer for mitt liv i Danmark, så då må det jo bli bra :)

Tusen takk for ein fantastiske teamtur - både alle som va med Euromission fra Norge og alle i menigheten i Holstebro :) ...og alle de koselige folkå i Nakskov - som va der eg va på teamtur i høstferien sist år :)
Vær velsigna! =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar