tirsdag 14. desember 2010

Helbredt fra ryg smerter!

Halleluja! Hvor er vores Gud bare fantastisk! :D
Jeg har haft uudholdelige ryg smerter i over 2 uger, men søndag aften kom Gud og helbredte mig! Der er rigtig mange der har bedt for mig og til sidst skete der noget :) Gud er bare så stor! Han kom lige til tiden, som altid. Jeg kunne dermed mandag morgen ( i går) ringe til fysioterapeut, som jeg havde fået time hos mandag morgen kl 8.00, for at aflyse min første time! :) Herligt! Så i går var jeg i skole igen og fik min SSO (større skriftlig opgave) udleveret. Har en uge til at skrive den. Den skal have et omfang på 10-15 sider og jeg skal skrive om den første bog i Left Behind serien "Left Behind: A novel of the Earth's last days" i forhold til bortrykkelsen, endetids elementer og antikrist. Jeg skal analysere romanen med fokus på personkarakteristik af antikrist samt forfatterens fremstilling af antikrist i forhold til Bibelen. Jeg skal også inddrage relevante passager fra Bibelen :) Jeg har så valgt at jeg i al fald vil tage med Matthæus kapittel 24, Daniels bog kapittel 7, Ezekiel 38, 2.brev til Tessalonikerne kapittel 2 og noget frå Johannes' Åbenbaring. (Åbenbaringsbogen) :)

I må allesammen have en velsignet uge!
Og glem ikke: Others first <3
--> sæt andre foran dig selv ;)
--> elsk din næste som dig selv :)

Gud velsigne dig.
Blessings,
Maria

4 kommentarer:

 1. Heisan Maria<3<3

  Halleluja...så underbart at høre om din helbredelse:=))) Gud er bare god:=))) Herligt å få slike opplevelser med Herren:=)))

  ønsker deg masse lykke til med oppgaven om Left Behind, har selv sett filmen av den første boken:=)))

  Er det bibelskole det går på der i Danmark?

  Gud velsigne deg rikelig, og la oss holde kontakten, det vil jeg gjerne kjære Maria:=)))

  Skal skrive e-mail til deg om ikke så lenge:=)))

  Min e-mail adresse: hblak@broadpark.no

  Maaaange gode klemmer fra Heidi M Blakkestad (happy woman på nettby)

  SvarSlett
 2. Så fine dere var på brudebilde!!!
  Fantastisk og høre at Gud helbredet deg!!
  INGENTING ER UMULIG FOR GUD!!!! HALLELUJA!!!
  Vi ønsker dere Guds rike velsignelse gjennom livet sammen med Jesus,å hilser dere med:
  JOSVA 1 VERS 5
  SALME 91
  JESAJA 45 VERS 1-2-3
  LUKAS 1 VERS 37 + VERS 45
  ÅPENBARINGEN 3 VERS 8
  Hilsen Solveig og Jan Samuel fra Norge

  SvarSlett
 3. Takk Heidi Marie :) Herligt å hørra at du vil fortsetta å holda kontakten! :) Eg går ikkje på Bibelskule nei, eg går på noge som hette HF (nesten det samme som gymnas/allmennfag på VGS). Forskjellen fra gymnaset e at me har utrolig månge innleveringsoppgaver heile tiå (bl.a. 10 dansk stiler i løpet av et skoleår) og månger terminsprøver + eksamen i ALLE fag! Har og gått to år på VGS i Norge (et år allmennfag og et år på helse- og sosialfag), men kunne ikkje bruga det te noge her i Danmark fordi skulesystemet e så annerledes. Det har nok ein stor sammenheng med at eg ska ha dansk på A nivå (høgaste nivå) m.m. Men e ferdige nå te sommaren og får studenterhuå på då :) Så det blir godt :) Men Benjamin, altså mannen min (20 år), og eg (19 år) e pastorpar for ein husmenighed her i byen, så me har møder heima hos oss 2 gonger i ukå. Gud har kalt meg te å flytta te Danmark, og samtidig te å jobba med barn og ungdom, og sang...lovsang :)

  Glede meg te din mail :)
  Gud velsigne deg.
  Klem fra Maria

  SvarSlett
 4. Tusen takk Solveig og Jan Samuel! :)
  E det dåkke fra Møll? Eller kjenne me einaen i det heila tatt? :) Det e uansett fantastisk å holda kontakten med brødre og søstre i Herren.
  Blessings

  SvarSlett